Zdravlje – Sigurnost – Ljepota

Skincode je 1998. godine osnovao tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u beauty industriji

Od samih početaka Skincode je surađivao sa najpoznatijim švicarskim stručnjacima, dermatolozima i laboratorijima kako bi u svoje proizvode implementirao najnovija znanstvena dostignuća. Rezultat su dvije inovativne linije proizvoda – Skincode Essentials i Skincode Exclusive.

Skincode Essentials

Skincode Essentials je napredna dermokozmetička linija, formulirana kako bi udovoljila zahtjevima žena i muškaraca, čak i kod najosjetljivije kože.

100%

Bez mirisa

100%

Bez konzervansa

100%

 Bez parabena

100%

 Bez umjetnih boja

100%

Bez sastojaka životinjskog podrijetla

Skincode Exclusive

Skincode Exclusive je klinički testirana linija koja koristi princip napredne luksuzne stanične njege kože, za dobivanje vrhunskih anti age rezultata.

100%

Vidljivo smanjanje mimičkih linija i bora

100%

Vidljivo poboljšanje epidermalne čvrstoće i sjaja

100%

Dubinsku hidrataciju kože

100%

Povećanje elastičnosti kože

100%

Stimulaciju vitalnih procesa obnove stanica

“Mi u Skincodu brinemo o ljepoti i dobrobiti Vaše kože. Lider smo u švicarskim dermatološkim istraživanjima i cilj nam je razviti visoko kvalitetne, medicinski učinkovite proizvode, namijenjene čak i najosjetljivijoj koži. “

“Razumijemo da je danas koža postala mnogo osjetljivija, zbog porasta alergena i iritacija potaknutih zagađenjima iz okoliša, uporabom kemijskih sredstava, UV zračenja te sve zahtjevnijeg tempa života. Naši proizvodi su čisti odraz strogih principa i potreba žena i muškaraca diljem svijeta.”