Zašto Twinlab?

Načela na kojima se temelji proizvodnja Twinlabovih proizvoda:

Danas se na hrvatskom tržištu nalazi paleta s više od 80 pomno odabranih Twinlabovih proizvoda koji zadovoljavaju visoke kriterije tržišta Europske Unije. Sve proizvode kontroliraju nadležne zdravstvene institucije i prijavljeni su u nacionalni program nadzora dodataka prehrani.

Uporaba vrhunskih sastojaka i primjena inovativnih tehnoloških postupaka te proizvodnja isključivo u SAD-u rezultira i višom cijenom proizvoda. Cijenu uvijek treba uspoređivati s kvalitetom, a s Twinlabovim proizvodima za nešto višu cijenu uvijek dobivate neusporedivo veću kvalitetu i sigurnost.

Svi proizvodi Twinlab koji se izvoze širom svijeta proizvedeni su isključivo u tvornici u Utahu i identični su proizvodima koji se nalaze na američkom tržištu.

+385 42 250 320

www.twinlab.hr

U mnogim kvalitativnim i kvantitativnim ispitivanjima privatnih i državnih instituta Twinlab je uvijek dobivao najviše ocjene.

Kvalitetu Twinlabovih proizvoda prepoznala je struka ali i korisnici koju su Twinlab više puta birali za prestižnu nagradu proizvođača godine.